Kajian terhadap keberkesanan perlaksanaan amalan 5s di Majlis Perbandaran Kota Bharu Bandaraya Islam - 441802 Mohd. Haniff Che Husin; Nor Sa'adah Abd Rahman, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009