Pemetaan indeks prioriti lembangan sungai menggunakan data remote sensing dan sistem maklumat geografi - Yuswirda Mohamad Yusak, 1983-; Ab. Latif Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Remote Sensing)) - Universiti Teknologi Malaysia , 2010