Implementation plan for marine cadastre in peninsular Malaysia - Nazirah Mohamad Abdullah, 1976-; Abdullah Hisam Omar; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia , 2010