Simulation of cruise control model - Juwita Mad Juhani, 1987-; Shahdan Sudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010