Flexural performance of precast concrete column with grouted splice connector - 443257 Tan, Kien Yung; Ahmad Baharuddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010