Development an open loop control system in ultrasound breast scanning - 444368 Fairuz Hakim Nor Azlim; Eko Supriyanto; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009