Pentaksiran kerja amali sains berasaskan sekolah : satu tinjauan di beberapa sekolah menengah di daerah Segamat - 444597 Sulaiman Abd. Rahman; Shariff Omar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2003)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003