Safety and health assessment in construction - SHATIC approach - Lai, Yuan Zhen, 1986-; Ahmadon Bakri; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010