Dokumen kontrak : untuk penyewaan perabot untuk 660 pelajar di asrama tambahan Kolej 6, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Ikhtiar Padu Jaya Sdn. Bhd; Universiti Teknologi Malaysia (Sekudai : UTM, 1998)
43