Automated corroding pipeline assessment using DNV-RP-F101 corroded pipeline (Part A) - Cha, Mei Yuen, 1986-; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010