Climbot : window climbing robot - Lee, Wei Siang, 1986-; Mohamed Sultan Muhamed Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009