Mechanical properties of 10mm aggregates porous concrete using palm oil clinker - Chan, Arthur Teng Po, 1986- 528699; Zaiton Haron, supervisor 277908; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Material)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010