Real time control of a single-link flexible manipulator - 368285 Mazlan Muhammad; Zaharuddin Mohamed, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009