Pengecaman plat kereta : proses penipisan dan segmentasi abjad - 196053 Abdul Haleem Maarof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999