Development 5 fingers robot hand using PIC - 457827 Ng, Der Li; Izzeldin Ibrahim Mohamed Abdelaziz; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Komputer) - Universiti teknologi Malaysia, 2008