Pemodelan lebat hujan-air larian menggunakan HEC-HMS di Sungai Lui - 247384 Sabri Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004