Penyelenggaraan landasan keretapi berkembar - 241038 Emelia Nurhayati Abd. Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004