Penilaian kualiti alam sekitar terhadap bunyi bising - 240918 Wahidah Ali Hussin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004