Masalah dalam penggunaan loji dan langkah mengatasinya - 237675 Suhaizan Kamaruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004