Kajian aplikasi Eco-Bio Blok (EBB) bagi merawat air sisa - 237720 Mohammad Ridzuan Abdul Halil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004