Permudahan lengkung tegasan-terikan bagi struktur kayu - 240652 Mohd. Asmadi Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004