Sistem pengurusan jualan langsung di cawangan HR Marketing Sdn, Bhd. berasaskan web - 242856 Noor Hafiza Mohd Rawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004