Proposed a mediatheque of Johor Bahru City Center, Johor Darul Takzim : J. B. Mediatheque - 281928 Lee, Wei Siang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004