Sistem Maklumat pengurusan Inventori Jabatan Sistem Maklumat Fakulti Sistem Komputer dan Sistem Maklumat Universiti Teknologi Malaysia berasaskan Web - Mohd. Nizam Juman, author; Aryati Bakri, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006