Sistem pelepasan waktu pekerja bagi PTP berhad berasaskan web - 262138 Naszari Suliman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004