Modem pemprosesan isyarat hos - 196628 Goh, Ling How; Lai, Yet Foon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999