Sistem E-pembelajaran pengambilan lesen L dan lesen memandu - 190424 Tin, Wei Hau (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004