Kertas kerja untuk pertimbangan mesyuarat pengurusan : cadangan menjalankan kursus ijazah Universti Teknologi Malaysia di Terengganu Advanced Technical Institute Sdn. Bhd. (TATI) di bawah program kerjasama Universiti Teknologi Malaysia-Kerajaan Negeri Terengganu - Mesyuarat Pengurusan (1996 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai); Universiti Teknologi Malaysia. Canselori (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
06