Applications of biotechnological processes in the mining industries - Wan Azlina Wan Ahmad 457155; Zaharah Ibrahim 484345; Abu Bakar Baba; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains. Jabatan Kimia 7732; Kongres dan Seminar Sains dan Teknologi (Ke-6 : 1992 : Kuala Lumpur) 477239
50