Sistem pengurusan prestasi pelajar tingkatan tiga di Sek.Men. Keb. Tengku Mahkota Muar, Johor - 258444 Noorashikin Md. Sah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004