Sistem penjanaan laporan projek UB Usahabina Sdn. Bhd. - 259678 Fauzana Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004