Perbandingan ekonomikal antara sistem pembinaan mudah berasuk rencam dan sistem pembinaan mudah berasuk keluli, untuk bangunan bertingkat berkerangka keluli terembat - 197051 Tan, Chuan Boon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999