Training of artificial neural network for multivariable process representation - Arshad Ahmad, 1963-; Tham, M. T.; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli; ChemAsia/InstrumentAsia 95 International Conference (1995: Singapore)
42