Model rangkaian neural dalam menyelesaikan masalah pensaizan lot dalam MRP - 262018 Tuan Irdawati Tuan Johari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004