Course advisor : cadangan pembangunan sistem pakar berasaskan peraturan bagi pemilihan kursus di UTM - Sarina Sulaiman 1976- 251292; Nadzari Shaari; Natioanal Conference on Computer and Multimedia,CoGRAMM,04 (2004 : Selangor) 481794 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
57