Sela kritikal penunggang motosikal di persimpangan keutamaan-T - 264543 Daud Jeffry Bagol (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004