Perbandingan secara sistem konvensional dan sistem kerangka keluli - satu kajian kes - 265621 Goh, Pey Shan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004