Sistem pendaftaran mata pelajaran menggunakan kad pintar dengan mekanisme keselamatan PKI - Muhammad Reza Z'aba (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004