Perisaian kawalan dos sinaran dalam dan makmal radioaktif - Alias Mohd. Yusof, 1951-2014; Kursus Asas Perlindungan Sinaran (1995); Kursus Perlindungan Sinaran (1996 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai)
40