Sistem bantuan keputusan bagi pengenalpastian kerosakan kereta (Perodua Kelisa) - 280599 Zanhurina Aiza Daman Huri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004