Sistem perancangan keperluan bahan Automotive Manufacturers (M) Sdn. Bhd. - 285094 Siti Maisarah Rosman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004