Perisian penghantaran fail antara komputer melalui PSTN - 285758 Mohd. Azril Dollah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004