Analisis penghampiran untuk kerangka tegar : kaedah julur - 291635 Tay, Sio Khuang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004