Sistem perancangan keperluan bahan (MRP) berasaskan web di Wearnes Electronics (M) Sdn. Bhd. - 294173 Lezah Basir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004