Penggunaan teknik interpolasi verteks bagi menghasilkan kesan morphing pada objek 3D - 294208 Anisa Abdul Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004