Penukaran rekabentuk fungsian ke rekabentuk berorientasikan objek bagi sistem siber kampus - 197964 Marziati Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999