Voltage sag characteristic in power system - 455522 Farah Hanum Omar; Ahmad Safawi Mokhtar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005