Arkitektur enjin permainan mini 3D - 295718 Norul Ilyani Hamdan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004