Rekabentuk kemudahan dan susunatur kilang pengeluar hasil-hasil tuangan loyang - 241047 Che Alias Che Salleh (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1985)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1985