Telecommuting : perspektif ibu-ibu bekerja terhadap cara kerja masa depan : kajian kes : firma-firma telekomunikasi dalam kawasan metropolitan Johor Bahru - 188146 Asha Rathina Padian (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996